Map
Facebook
Žemėlapis
PRŠC PPT padalinys
Pedagoginės psichologinės tarnybos padalinys
Metodinė veikla
Mokytojų metodinių būrelių veikla
TAU
Trečiojo amžiaus universitetas
SPORTAS
Sporto renginiai
Projektai
Švietimo centro projektai
Registracija
Renginių kalendorius, registracija į renginius

Projektinės sklaidos mugė Raguvos gimnazijoje

2023 m. spalio 15 d. Raguvos gimnazijoje vyko projektinės sklaidos mugė „Projektinių veiklų integravimas į ugdymo turinį“.

Renginio pradžioje Raguvos gimnazijos direktorė Inesa Vietienė, Panevėžio r. vicemeras Rimantas Pranys ir vyriausioji specialistė Diana Žukauskienė tarė sveikinimo žodį, pasidžiaugė, kad Panevėžio r. mokytojai dalijasi savo patirtimi, aktyviai dalyvauja ne tik rajono, šalies, bet ir tarptautiniuose projektuose.

Projektinės sklaidos mugėje dalyvavo ir skaitė pranešmus apie projektinių veiklų integravimą į ugdymo turinį Raguvos gimnazijos, Dembavos lopšelio-darželio „Smalsutis“, Naujamiesčio mokyklos, Naujamiesčio lopšelio-darželio „Bitutė“, Paliūniškio pagrindinės mokyklos, Paįstrio gimnazijos mokytojai bei administracijos atstovai. Savo patirtimi virtualiai taip pat dalijosi Raguvos gimnazijoje vykdomo „Erasmus+“ projekto „Connecting STEM with Art“ (2021-1-LT01-KA210-SCH-000031296) partneriai iš Turkijos ir Serbijos. Naujamiesčio lopšelio-darželio „Bitutė“ bei mokyklos mokytojos ne tik pristatė vykdomus projektus, bet ir parodė keletą veiklų praktiškai, pvz.: kaip sekti pasaką, išmokti raides arba kūrybiškai panaudoti antrines žaliavas. Renginio pabaigoje dalyvių laukė staigmena – meno terapija, buvo dekoruojami lininiai maišeliai tautine bei vėjo simbolika.

Džiaugiamės, kad Panevėžio r. mokytojai dalyvauja projektinėse veiklose bei dalijasi savo gerąja patirtimi. Taip pat nuoširdžiai dėkojame Panevėžio rajono švietimo centro metodininkei Loretai Šalčiūnienei, Raguvos gimnazijos mokytojams bei administracijai už pagalbą organizuojant renginį.

 3
3
5
5
  4
4
2
2
 1
1
6
6

Dovilė Balinš, Raguvos gimnazijos anglų k. vyresnioji mokytoja

Loading

Biudžetinė įstaiga Panevėžio rajono švietimo įstaiga
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre
Įmonės kodas 195271084 
Beržų g. 50
36145 Panevėžys
Tel. +370 45 582 971,
       +370 45 462 813
El.p. centras@prsc.lt

Straipsnių archyvas

Lankytojai

Šiandieną 123

Šią savaitę 1704

Šį mėnesį 5162

Iš viso 155615

Renginių akimirkos