Map
Facebook
Žemėlapis
PRŠC PPT padalinys
Pedagoginės psichologinės tarnybos padalinys
Metodinė veikla
Mokytojų metodinių būrelių veikla
TAU
Trečiojo amžiaus universitetas
SPORTAS
Sporto renginiai
Projektai
Švietimo centro projektai
Registracija
Renginių kalendorius, registracija į renginius

2014-11-13 Tarptautinė konferencija „XXI a. kompetencijų ugdymas: mokiniui ir mokytojui“

Panevėžio rajono metodinių būrelių pirmininkai ir kiti mokyklų atstovai dalyvavo Šiaulių rajono Kuršėnų Lauryno Ivinskio gimnazijoje vykusioje konferencijoje „XXI a. kompetencijų ugdymas: mokiniui ir mokytojui“.

Konferencijos svečius pasveikino gimnazijos direktorius Albinas Jokubauskas ir konferencijos iniciatorė Tatjana Kriliuvienė. Susidomėję dalyviai klausėsi Ugdymo plėtotės centro direktoriaus Giedriaus Vaidelio pranešimo. G.Vaidelis ragino mokytojus svajoti drąsiai ir mokytis iš savo mokinių. Microsoft atstovai pristatė įrankius, skirtus švietimui. Konferencijoje buvo kalbama apie „Office 365“ švietimui skirtą programų paketą. Šios programos puikiai tinka debesų technologiją išnaudoti pasiruošusioms akademinėms įstaigoms. „Office 365“ siūlo nemokamą el. paštą, tiesioginius pranešimus, grupės vaizdo ir balso pokalbius, dokumentų peržiūrą ir redagavimą internete. Plačiau: http://www.microsoft.com/lt-lt/education/default.aspx

Vėliau mokytojai dalyvavo inovatyviais mokymo metodais pagrįstose atvirose pamokose. Džiaugiamės, kad Panevėžio rajono atstovai buvo itin aktyvūs – net penkių darbo grupių refleksiją konferencijos dalyviams pristatė panevėžiečiai. Taigi dar kartą įsitikinome, kad Panevėžio rajone daug mokytojų lyderių, puikiai išmanančių technologijas. Grįždami diskutavome apie galimybę kitais metais Panevėžio rajone surengti šalies konferenciją.

Renata Jankevičienė,

Panevėžio rajono švietimo centro direktoriaus pavaduotoja

Grįžti atgal

 

 

 

Loading

Biudžetinė įstaiga Panevėžio rajono švietimo įstaiga
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre
Įmonės kodas 195271084 
Beržų g. 50
36145 Panevėžys
Tel. +370 45 582 971,
       +370 45 462 813
El.p. centras@prsc.lt

Straipsnių archyvas

Lankytojai

Šiandieną 41

Šią savaitę 1821

Šį mėnesį 2794

Iš viso 153247

Renginių akimirkos