Map
Facebook
Žemėlapis
PRŠC PPT padalinys
Pedagoginės psichologinės tarnybos padalinys
Metodinė veikla
Mokytojų metodinių būrelių veikla
TAU
Trečiojo amžiaus universitetas
SPORTAS
Sporto renginiai
Projektai
Švietimo centro projektai
Registracija
Renginių kalendorius, registracija į renginius

2015-02-19 Tarptautiniai Panevėžio rajono švietimo centro vykdomi projektai

Projektų rezultatai pristatomi Europos suaugusiųjų švietimo specialistų mokymosi elektroninėje platformoje (EPALE).

2012–2014 m. Švietimo centras vykdė projektą „Suaugusiųjų švietimo gairės artėjant 2020-iesiems“. Šio projekto rezultatai pristatomi Europos suaugusiųjų švietimo specialistų mokymosi elektroninėje platformoje (EPALE) https://ec.europa.eu/epale/en/resource-centre/content/grundtvig-partnership-guide-innovative-methodologies. EPALE platformos tikslas – suburti visos Europos suaugusiųjų švietėjus interaktyvioje erdvėje. Ši platforma atvira suaugusiųjų švietėjams, andragogams, lektoriams, savanoriams, politikos formuotojams, mokslininkams ir dėstytojams.

2014–2016 m. Švietimo centras įgyvendina tarptautinį Erasmus+ projektą „Inovatyvūs suaugusiųjų švietimo metodai“. Projektas yra susijęs su suaugusiųjų poreikiais. Švietimo centro misija – užtikrinti mokymosi visą gyvenimo strategijos priemonių įgyvendinimą. Norėdama kokybiškai įgyvendinti šią misiją bei mažinti žemos kvalifikacijos suaugusiųjų skaičių švietimo centro administracija ieško naujų būdų ir formų, kurios padės tobulinti rajono, regiono ir šalies suaugusiųjų kvalifikaciją. Pagrindinis projekto tikslas – susipažinti su kitų Europos šalių suaugusiųjų švietimo patirtimi ir sukurti naujas, inovatyvias mokymosi programas, taikyti efektyvius pedagoginius metodus, skatinti įvairių kartų švietimą ir mokymąsi visą gyvenimą. Įgyvendinant projektą didžiausias dėmesys skiriamas mišriojo mokymosi modelio kūrimui. Mišrusis mokymasis – veikla, kuri apima užduotis auditorijoje ir mokymąsi elektroninėje erdvėje. Šiuo metu Panevėžio rajono Ramygalos ir Velžio gimnazijų anglų kalbos mokytojos bendradarbiaudamos su Švietimo centru parengė tris skirtingo lygio anglų kalbos mišriojo mokymosi programas ir pradėjo vesti mokymus. Kol kas ši kvalifikacijos tobulinimo forma tik išbandoma, tikimės, kad ateityje į mokymus galėsime pakviesti daugiau besimokančiųjų.

Panevėžio rajono švietimo centro direktoriaus pavaduotoja Renata Jankevičienė

Ši projektinė veikla buvo finansuota iš Erasmus+ programos, kurią Lietuvos Respublikoje administruoja Švietimo mainų paramos fondas.

Šis medžiaga [pranešimas] atspindi tik autoriaus požiūrį, bet ne Švietimo mainų paramos fondo, Europos Komisijos ar jos institucijų požiūrį. Komisija negali būti laikoma atsakinga už bet kokį jame pateikiamos informacijos naudojimą.

Grįžti atgal

 

 

 

Loading

Biudžetinė įstaiga Panevėžio rajono švietimo įstaiga
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre
Įmonės kodas 195271084 
Beržų g. 50
36145 Panevėžys
Tel. +370 45 582 971,
       +370 45 462 813
El.p. centras@prsc.lt

Straipsnių archyvas

Lankytojai

Šiandieną 62

Šią savaitę 361

Šį mėnesį 1888

Iš viso 149810

Renginių akimirkos