Map
Facebook
Žemėlapis
PRŠC PPT padalinys
Pedagoginės psichologinės tarnybos padalinys
Metodinė veikla
Mokytojų metodinių būrelių veikla
TAU
Trečiojo amžiaus universitetas
SPORTAS
Sporto renginiai
Projektai
Švietimo centro projektai
Registracija
Renginių kalendorius, registracija į renginius

2014-11-07 Klaipėdos r. švietimo darbuotojų vizitas į Panevėžio rajoną

Lapkričio 6 d. Panevėžio rajone svečiavosi Klaipėdos rajono švietimo darbuotojai. Edukacinę programą „Panevėžio rajonas: švietimo ir kultūros jungtys“ svečiams pristatė Švietimo centro direktorė Jurgita Vaitiekūnienė.

Lapkričio 6 d. Panevėžio rajone svečiavosi Klaipėdos rajono švietimo darbuotojai. Edukacinę programą „Panevėžio rajonas: švietimo ir kultūros jungtys“ svečiams pristatė Švietimo centro direktorė Jurgita Vaitiekūnienė. Mokyklų vadovai lankėsi Smilgių ir Velžio gimnazijose, o ikimokyklinių ugdymo įstaigų vadovai – Naujamiesčio lopšelyje-darželyje „Bitutė“ ir Dembavos lopšelyje-darželyje „Smalsutis“. Smilgių gimnazijos mokiniai svečiams pristatė neformaliojo ugdymo galimybes, o Velžio gimnazijos vadovai – pranešimą „Gimnazijos pažanga per lyderystės raišką“. Ypač svečius sudomino Ramutės Skrickienės ir Dainos Murauskienės parengta ir Panevėžio rajono švietimo centre akredituota programa „Auklėtojos plano virsmas: nuo planavimo sau iki plano vaikui“.

Svečiai apsilankė dviejuose kultūros objektuose – Bistrampolio dvare ir Aukštaitijos siaurajame geležinkelyje. Dvare visus sužavėjo nuoširdus Panevėžio Kristaus Karaliaus katedros klebono kunigo Rimanto Gudelio pasakojimas apie senuosius dvaro gyventojus bei ramybe ir vasaros nostalgija dvelkiantis dvaro parkas. O kas gi galėtų geriau papasakoti mūsų siauruko istoriją, jei ne Gintaras Kerbedis, įmonės Aukštaitijos siaurasis geležinkelis vadovas.

Džiaugiamės, kad renginio pabaigoje svečiai dėkojo už suteiktą galimybę dalyvauti edukacinėje programoje „Panevėžio rajonas: švietimo ir kultūros jungtys“ ir nuoširdžiai kvietė atvykti į Klaipėdos kraštą.

Renata Jankevičienė,

Panevėžio rajono švietimo centro direktoriaus pavaduotoja

Grįžti atgal

 

 

 

Loading

Biudžetinė įstaiga Panevėžio rajono švietimo įstaiga
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre
Įmonės kodas 195271084 
Beržų g. 50
36145 Panevėžys
Tel. +370 45 582 971,
       +370 45 462 813
El.p. centras@prsc.lt

Straipsnių archyvas

Lankytojai

Šiandieną 71

Šią savaitę 370

Šį mėnesį 1897

Iš viso 149819

Renginių akimirkos